Μενού
Καλάθι

Lucaris

Τα κρύσταλλα Lucaris είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για υψηλής ποιότητας κρυστάλλινα ποτήρια σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία επικεντρώνεται στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένων για τους λάτρεις του κρασιού και των αλκοολούχων ποτών.

Η Lucaris συνεργάζεται με πολλούς διεθνείς σεφ και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας για να αναπτύξει κρυστάλλινα ποτήρια

που θα ενισχύσουν την απόλαυση των γευστικών απολαύσεων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά από ποτήρια με διαφορετικά σχέδια και μεγέθη

για κάθε είδους κρασί και ποτό, καθιστώντας την επιλογή του σωστού ποτηριού ένα σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του καταναλωτή.

Τα ποτήρια της Lucaris είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύουν τα αρώματα και τα γεύσεις του κάθε ποτού και να παρέχουν μια αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας κατά τη χρήση τους.

Τα προϊόντα της εταιρείας Lucaris κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κρύσταλλο, το οποίο είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες και στις κρούσεις.

Η εταιρεία Lucaris έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Good Design Award, Red Dot Award και German Design Award.

Η ποιότητακαι η κομψότητα των προϊόντων της έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Με τη συνδυαστική χρήση παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών κατασκευής και σχεδίασης, η Lucaris συνεχίζει να κερδίζει την εκτίμηση του κοινού

και να αναδεικνύεται ως μια από τις καλύτερες εταιρείες κρυστάλλου στον κόσμο

Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)