Μενού
Καλάθι

Η Εταιρεία

H ελληνική εταιρεία  Γ.ΤΑΧΜΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ ιδρύθηκε το 1976, με έδρα την Αθήνα . Από το 1985 δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών και της χονδρικής πώλησης επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών Ho.Re.Ca. με δίκτυο εμπόρων - συνεργατών σ’ όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. 


Η ελληνική εταιρεία  Γ.ΤΑΧΜΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΕ  κατέχει ηγέτιδα θέση στον εξοπλισμό εστίασης και φιλοξενίας.

Σκοπός της εταιρείας μέσα από συνεργασίες που έχει δημιουργήσει με τους μεγαλύτερους Έλληνες προμηθευτές του κλάδου, αλλά και με δικές της εισαγωγές από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού, είναι η απόλυτη ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής αγοράς καθώς και η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον Έλληνα επαγγελματία και καταναλωτή σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές χωρίς υποχωρήσεις στην ποιότητα.

Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαρκή προσφορά ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού Ho.Re.Ca σε ανταγωνιστικές τιμές για τους συνεργάτες μας και τη συνεχή κάλυψη των αναγκών τους με υψηλή διαθεσιμότητα και πάντα ενημερωμένο κωδικολόγιο ειδών, που να καλύπτει τις υπάρχουσες και νέες τάσεις της αγοράς.

Η εταιρεία μας διαθέτει αποθήκες συνολικού μεγέθους 5.500 τ.μ.  στον Ταύρο και στο Βοτανικό κι εξυπηρετεί με μια τεράστια ποικιλία προϊόντων για τον επαγγελματικό κλάδο της εστίασης και φιλοξενίας.


Η εταιρεία έχει καθιερωθεί στο χώρο με το δικό της brand GTSA προσφέροντας είδη επαγγελματικού εξοπλισμού Ho.Re.Ca σε ανταγωνιστικές τιμές, τα οποία εμπιστεύονται οι συνεργάτες μας και  χρησιμοποιούνται  στο κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας εδώ και  πολλά χρόνια.